Young adult

To jediné, co na světě zbývá

Erik J. Brown


Srdcervoucí queer romance z postapokalyptického světa

Když Andrew narazí na Jamieho dům, je zraněný, hladový a už nemá co ztratit. Smrtící patogen vyvraždil většinu světové populace včetně všech, které kdy oba kluci milovali. A jestli je tenhle nový svět něco naučil, tak hlavně bát se toho, co jsou zoufalí lidé schopní udělat. Tak proč jim připadá tak snadné vzájemně si věřit?

Poté co v jejich úkrytu přestane být bezpečno, utečou na jih, kde hledají zbytky civilizace. Ale na Andrewově příběhu něco nesedí – a oni by kvůli tomu mohli přijít o všechno. Jamie má navíc taky tajemství. Začíná k Andrewovi cítit něco víc než pouze přátelství, což jejich putování jen přidává na strachu a zmatku.

Cesta před nimi je dlouhá, a aby přežili, musí prozradit svá tajemství, postavit se následkům a najít odvahu bojovat za budoucnost, po které touží, společně. Jen jedno je jisté: to jediné, co jim na světě zbývá, je vzájemná přitažlivost.

Více

399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Výlet do postapo

Výlet do postapo
10.02.2023 | Víkendovky

Já vím, že každý to má jinak, ale já mám jaro vždycky spojené s knižním veletrhem v italské Bologni, který se většinou koná v první polovině dubna. V té době tam svítí sluníčko, panuje krásné jarní počasí, schůzku si můžete dát v areálu festivalu venku na lavičce a k tomu si vychutnávat gelato, večer si zajít na pracovní drink a užít si ho venku před podnikem… Prostě spojit příjemné (knihy) s ještě příjemnějším (jarní Itálií). Ale proč o tom píšu teď, na začátku února?

Detailní informace

Počet stran 360
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.04.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,342 kg
Jazyk čeština
Původní název All That's Left in the World
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zuzana Stifterová
EAN 9788076617056
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Recenze

Databazeknih.cz - To jediné, co na světě zbývá

....„Líbí se mi ten pohled na celou apokalypsu. Na to jak konec světa každý vnímá svým způsobem. Jak se lidé snaží adaptovat znovu. Jak se snaží zůstat v klidu, ale zároveň je na nich vidět neklid. Tohle je tak krásná kniha. V mnoha chvílích jemná, hezká, nevinná. A já jsem tak strašně ráda, že jsem měla možnost si ji přečíst!“...