Beletrie pro dospělé

Tenhle univerzitní spolek má svoje kouzlo! První díl čarodějnické fantasy.

Vivi Devereauxová si plní velký sen - odchází na vysokou a konečně může začít znovu, být jiná, být svá. A právě proto chce vstoupit do sesterstva Kappa Rho Nu, nejproslulejšího dívčího spolku na škole s legendárními večírky a beneficemi. Za závojem prestiže a úspěchu se však skrývá tajemství: dívky z Kappa Rho Nu jsou čarodějnice. 

Scarlett Winterová je dcerou bývalé předsedkyně spolku a musí dostát máminým ambiciózním touhám a sama získat tuto funkci. Scarlett ví, že je dokonalou kandidátkou - kdyby jen neměla tajemství... tvaru a velikosti lidské kostry. Když jsou Vivi a Scarlett při zasvěcení přiřazeny do jedné dvojice, pomalu přijdou na to, že svět čarodějného sesterstva je mnohem temnější, než čekaly, plný krvavých přísah, zrady a tajemství.

Více

399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Čarodějky na vysoké

Čarodějky na vysoké
25.06.2021 | Víkendovky

Nazdárek všem! Tak nám tak pomaličku, polehoučku začínají prázdniny, a zatímco Michal oslavuje, že už teda zase nehoří, a Tereza si užívá kdesi na dovolené, já pláču, že teplo zas zmizelo. Doufám, že to není na dlouho a nějaké ty pěkné třicítky se nám zas vrátí, musela jsem znovu vytáhnout huňaté ponožky (Je tu taky někdo, kdo má věčně ledové nohy? Já, dokud není třicet nad nulou, tak bez ponožek ani ránu, můj drahý moje nohy používá v případech akutního vedra jako nouzové chlazení.), a to mě teda v létě nebaví.

Další knihy ze série "Vrány"

Detailní informace

Počet stran 392
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 23.08.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,523 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Řady Vrány
Původní název The Ravens
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petra Badalec
EAN 9788076612563
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Kass Morgan

Kass Morgan

Kass Morganová je pseudonym americké autorky a redaktorky Mallory Kassové, která se proslavila dystopickou YA sérií Prvních 100, podle které byl natočen i stejnojmenný seriál. Vystudovala angličtinu a historii na Brownově univerzitě a následně literaturu 19. století na Oxfordu. Žije v New Yorku a pracuje jako redaktorka nakladatelství Scholastic. Největší starosti jí dělá to, že se její knihovna z IKEA zhroutí a pohřbí ji pod lavinou sci-fi a viktoriánských románů.  

Profil autora

Autor

Danielle Paige

Danielle Paige

Danielle Paige je bestsellerovou autorkou několika YA románů, v češtině vyšel komiks Mera: Proti proudu a román Ledová jako sníh. Kromě toho také pracuje jako televizní scenáristka, za svoji práci získala ocenění Writers Guild of America Award a několikrát byla nominovaná na Daytime Emmys. Vystudovala Kolumbijskou univerzitu a nyní žije v New Yorku.

Profil autora