Beletrie pro děti

Běsnění

A. G. Howardová


Soubor povídek z alenkovského světa Šepotání, skutečné Říše divů!

Soubor povídek z alenkovského světa Šepotání, skutečné Říše divů!

Alyssa Gardnerová skočila do králičí díry, čelila tajemné Říši divů a nakonec zvládla naplnit svůj osud. Přežila bitvu o svět podsvětníků a také bitvu o své srdce. V tomto povídkovém souboru se můžete společně s ní a její rodinou vrátit do Říše divů a zároveň si můžete přečíst i několik chybějících scén z předešlých knih!

V povídce Šest nemožných věcí Alyssa vzpomíná na nejvzácnější okamžiky ze svého nejen lidského života po konci Zrcadlení. Alyssina matka v povídce Kluk v pavučině vypráví o své návštěvě Říše divů a záchraně muže, který se později stal jejím manželem. A v Můře v zrcadle Morfeus pátrá v Zachových vzpomínkách na Alyssu.

Více

299 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Další knihy ze série "Šepotání"

Detailní informace

Počet stran 312
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.10.2016
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,444 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 4
Řady Šepotání
Původní název Untamed: A Splintered Companion
Původní jazyk angličtina
Překladatel Magdaléna Stárková
EAN 9788075442109
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

A. G. Howardová

A. G. Howardová

Anita Grace Howardová žije v Texasu, je vdaná a má dvě děti. Již odmalička milovala knihy Lewise Carrolla a proslavila se sérií Šepotání, kterou napsala právě na motivy Alenky v říši divů. Mezi její zájmy patří čtení, lyžování, zahradničení a rodinné výlety. Ty často zahrnují improvizované návštěvy hřbitovů z osmnáctého století, které mají podpořit a uspokojit její múzu.

Profil autora