Já, JůTuber


CZ

1. Já, JůTuber 4

Já, JůTuber 4

Zajímá vás, proč Carrie Kirsten netočí klasická holčičí videa? Jaký je Johnny Valda v soukromí? Proč nepoužívá Veronika Spurná na YouTube přezdívku? Jak dlouho na svých videích pracuje Zachy a proč Vidrail natáčí v lese? To a mnohem více se dočtete ve čtvrtém díle série Já, Jůtuber. Samozřejmě nechybí ani neskutečné příhody Manuela Středy a tipy, jak prorazit na YouTube, jak využívat sociální sítě anebo jak se vypořádat se slávou na internetu.

2. Já, JůTuber 1-3 BOX

Já, JůTuber 1-3 BOX

Všechny informace o JůTuberech, internetových videích a YouTube konečně pohromadě! Poznej nejznámější české JůTubery, přečti si příběh Manuela Středy a získej tipy, jak natáčet videa, která jinde nenajdeš.

3. Já, JůTuber 3

Já, JůTuber 3

Poznej další jůtuberské hvězdy! Už potřetí tě zavedeme do světa internetových videí! Co je Vadakův životní sen? Kdy dostala první pusu Míša z kanálu Stylewithme? S kým by jednou rád natáčel DenisTV a jak sama sebe popisuje Týnuš Třešničková? Nechybí ani pokračování příběhu Manuela Středy, ze kterého je teď středoškolák, a super tipy jak na videa a YouTube od multikanálové sítě Tubrr. Pokračování bible jůtuberů nesmí ve tvojí knihovničce chybět!

4. Já, JůTuber 2

Já, JůTuber 2

Nahlédněte do světa internetových videí i do soukromí našich úspěšných JůTuberů! Chcete vědět, jak začínal Expl0ited a kde čerpá inspiraci Makyna016? Proč Martin Rota vylezl na Kilimandžáro? Existuje challenge, kterou by Fallenka nepřijala, a co dělá House z MinecraftBox CZ, když nehraje hry? V pokračování úspěšného bestselleru se dozvíte i to, jestli se Manuel Středa stane hvězdou YouTube.

5. Já, JůTuber

Já, JůTuber

Nejen příručka pro mladé JůTubery, kteří propadli fenoménu internetových videí. Prozrazuje tipy a triky od těch nejúspěšnějších českých JůTuberů. Nakoukněte jim pod pokličku! Získejte zákulisní informace o svých oblíbencích! Jak správně natočit video a jak získat co nejvíce odběratelů? Celý internetový videosvět v jedné knížce! A k tomu ještě něco navíc ;)